Libnet.ro
UNICEF

05:16

Incidente la concertul Carla`s Dreams. Primar: Reprezentantii centrului comercial nu au solicitat autorizatie pentru spectacol. Patru persoane au fost transportate la spital (VIDEO)

B1 B1,
Incidente la concertul Carla`s Dreams. Primar: Reprezentantii centrului comercial nu au solicitat autorizatie pentru spectacol. Patru persoane au fost transportate la spital (VIDEO)

Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Neamt au transmis ca noua persoane care au participat la concertul Carla's Dreams de la Piatra Neamt au avut nevoie de ingrijiri. continuă pe B1

Incidente la concertul Carla`s Dreams de la Piatra Neamt: Nu, nu mai continuam. Concertul e gata aici! Nu vrem necazuri, nu vrem al doilea Colectiv! (FOTO)

Incidente la concertul sustinut la Piatra Neamt de trupa Carla`s Dreams. Spectacolul a fost intrerupt din cauza conditiilor, aerul devenind irespirabil in centrul comercial in care avea loc.

Dosar penal pentru vatamare corporala, deschis dupa incidentele de la concertul Carla`s Dreams din Piatra Neamt

Un dosar penal a fost deschis in urma incidentelor care au avut loc la concertul pe care trupa Carla`s Dreams l-a sustinut vineri seara intr-un centru comercial din Piatra Neamt, informeaza B1.

VIDEO Spectatori la concertul Carla's Dreams: Nu se putea respira deloc, nu se putea iesi. E spatiu de 300 de oameni si au fost 3.000

Marturiile unui spectator de la concertul Carla's Dreams de vineri seara de la Piatra Neamt si ale unui angajat al mall-ului Galleria au fost difuzate sambata de postul de televiziune Digi 24. Cand am vrut sa ies mi-a luat aproape 10 minute. Era o gramada de oameni. Nu se putea respira deloc. Era o caldura imensa, a povestit unul dintre spectatori. La randul sau, un angajat al mall-ului spune ca Nu se mai putea iesi din nicio parte. Era blocat tot. Aici e spatiu de 300 de oameni si au fost 3.

ISU Neamt, dupa ce 9 spectatori au lesinat la concertul Carla's Dreams dintr-un mall: Numar foarte mare de persoane intr-un spatiu foarte mic

9 persoane care asistau vineri seara la un concert la Piatra Neamt al trupei Carla's Dreams au avut nevoie de asistenta medicala dupa ce li s-a facut rau, 4 dintre acestea fiind transportate la spital, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Neamt, citat de Mediafax. Concertul a avut loc intr-un mall din Piatra Neamt, iar din declaratiile reprezentantilor ISU reiese ca era un numar foarte mare de persoane intr-un spatiu foarte mic. Romania nu a invatat nimic din tragedia Colectiv. Sa raspunda cei de la Piatra Neamt ca au inghesuit atatia oameni intr-un mall!, a comentat cineva pe pagina de Facebook a trupei.

Concertul trupei Carlas Dreams la Piatra Neamt, oprit dupa ce mai multe persoane au lesinat

Concertul trupei Carla's Dreams de la Piatra Neamt a fost oprit, vineri seara, dupa ce, potrivit unei postari pe o retea de socializare a formatiei din Chisinau, mai multe persoane s-au simtit rau din cauza.

VIDEO Momentul in care Carla's Dreams opreste concertul de la Piatra Neamt: Nu mai cantam, sincer, e prea cald. Va rog frumos, fara sa va impingeti, sa mergem spre iesire!

Imagini cu momentul in care trupa Carla's Dreams opreste concertul de vineri seara, din mall-ul din Piatra Neamt, au aparut pe internet. Baieti iesim, serios, noi nu mai cantam. Nu se poate. Sincer, e prea cald. Conditii de concert aici nu-s, nici pentru noi, nici pentru voi. Mai ales pentru voi si mai ales ca s-a incalzit. Nu se mai poate, noi am incercat, dar nu. Va rog frumos, fara sa va impingeti, hai sa mergem spre iesire! Va rog frumos!, le-a spus solistul trupei din Chisinau celor din public.

Mall-ul din Piatra Neamt nu a solicitat autorizatie pentru concertul Carla's Dream si risca sa fie inchis

Reprezentantii Galleria Mall nu au solicitat Primariei Piatra Neamt autorizatie pentru concertul Carla's Dream de vineri seara, oprit dupa ce oamenii au inceput sa lesine din cauza caldurii, a declarat, sambata, pentru Agerpres, primarul interimar Dragos Chitic. Ancheta declansata de autoritati poate duce chiar la inchiderea mall-ului, spune primarul interimar al orasului. Potrivit autoritatilor, mall-ul avea autorizatie ISU ca spatiu comercial, nu pentru organizarea de concerte.

ştiri de la B1

actualitate, 05:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )